امنیت

 Zero Trust

 Zero Trust به یکی از مباحث مهم و هیجان انگیز امنیت شبکه تبدیل شده است.اگه به دنیای امنیت علاقه مندید ضروری است که بدانید Zero Trust چیست.

Zero Trust  یک طراحی استراتژیک است که با حذف مفهوم اعتماد از معماری شبکه یک سازمان، برای جلوگیری از نقض موفقیت آمیز امنیت داده ها به ما کمک می کند. ریشه در اصل “هرگز اعتماد نکنید، همیشه تحقیق کنید” ،   Zero Trust برای محافظت از محیط دیجیتال مدرن با استفاده از تقسیم شبکه Network Segmentation ، جلوگیری از حرکت جانبی، و محافظت در لایه ۷ برای جلوگیری از تهدید و کنترل دسترسی کاربر به صورت دقیق طراحی شده است.

Zero Trust توسط جان کیندرواگ، در زمان تصدی وی به عنوان معاون اجرایی و تحلیلگر اصلی تحقیقات فارستر، ایجاد شد. براساس این درک که مدل های امنیتی سنتی بر اساس فرض منسوخ شده ای عمل می کنند که باید به همه چیز در داخل شبکه یک سازمان اعتماد کرد. طبق این مدل اعتماد شکسته، فرض بر این است که هویت کاربر به خطر نیفتد و همه کاربران با مسئولیت پذیری عمل می کنند و می توان به آنها اعتماد کرد. مدل Zero Trust تشخیص می دهد که اعتماد یک آسیب پذیری است. پس از ورود به شبکه ، کاربران – از جمله عوامل تهدید و افراد ناخوشایند – آزاد هستند که به صورت جانبی حرکت کنند و به هر داده ای که محدود نیستند، دسترسی داشته و یا آنها را فیلتر کنند. به یاد داشته باشید، نقطه نفوذ حمله اغلب محل هدف نیست.

Zero Trust  در مورد ایجاد اعتماد به سیستم نیست بلکه در عوض از بین بردن اعتماد است.

معماری Zero Trust چیست؟

در Zero Trust ، شما یک “سطح محافظت Protect Surface ” را شناسایی می کنید. سطح محافظ از مهمترین و ارزشمندترین داده ها، دارایی ها، برنامه ها و خدمات شبکه تشکیل شده است. سطوح محافظ مخصوص هر سازمان متفاوت است. از آنجا که فقط شامل موارد مهم برای فعالیتهای سازمان است، سطح محافظ دارای گستردگی کمتری نسبت به سطح حمله است و همیشه قابل آگاهی است.

با شناسایی سطح محافظ، می توانید نحوه حرکت ترافیک در سازمان را به مقصد سطح محافظت مشخص کنید. دانستن اینکه کاربران چه کسانی هستند، از کدام برنامه ها استفاده می کنند و نحوه اتصال آنها تنها راه تعیین و اجرای سیاستی است که دسترسی ایمن به داده های شما را تضمین می کند. هنگامی که وابستگی متقابل بین سطح محافظت، زیرساخت ها، خدمات و کاربران را درک کردید، باید کنترل ها را تا جایی که ممکن است به سطح محافظت کننده نزدیک کرده و یک حسگر حساس در اطراف آن ایجاد کنید. این حسگر هرجا که می رود با سطح محافظ حرکت می کند. می توانید این حسگر را با استقرار یک پورت تقسیم بندی که از طریق فایروال های نسل جدید به عنوان گیت وی مشخص کنید. با اعمال سیاست های دسترسی می توانید اطمینان حاصل کنید که فقط ترافیک شناخته شده، مجاز یا برنامه های قانونی به سطح محافظ شده دسترسی دارند.

Segmentation Gateway  دید بسیار خوبی را در ترافیک ایجاد می کند و لایه های اضافی بازرسی و کنترل دسترسی را با خط مشی لایه ۷ بر اساس روش Kipling ، که سیاست اعتماد صفر را بر اساس چه کسی، چه چیزی، کی، کجا، چرا و چگونه تعریف می کند، اعمال می کند. سیاست اعتماد صفر تعیین می کند چه کسی می تواند در هر زمان از داده ای را از حسگر را منتقل کند و از این طریق کاربران غیرمجاز از دسترسی به سطح محافظت شما جلوگیری می کنند و از خرابکاری و نفوذ به اطلاعات حساس جلوگیری می کند. اعتماد صفر فقط در لایه ۷ امکان پذیر است.

هنگامی که سیاست اعتماد صفر خود را در اطراف سطح محافظت خود ایجاد کردید، همچنان به نظارت و نگهداری و بهبود آن در گذر زمان ادامه می دهید، به دنبال مواردی مانند آنچه در سطح محافظت باید بگنجانید، وابستگی های متقابل هنوز حساب نشده و راه های بهبود خط مشی هستید. 

چگونه می توان به معماری Zero Trust دست یافت؟

از Zero Trust برای به دست آوردن دید و شناسایی و دسته بندی همه ترافیک – در سراسر شبکه، کاربر ، دستگاه ، مکان و برنامه – به علاوه قابلیت تقسیم بندی شبکه برای مشاهده در ترافیک داخلی استفاده کنید. برای به دست آوردن قابلیت مشاهده، باید از طریق یک فایروال نسل جدید با قابلیت رمزگشایی استفاده شود. فایروال نسل جدید امکان تقسیم بندی محیط را فراهم می کند و به عنوان کنترل مرز در سازمان شما عمل می کند. اگرچه برای امنیت مرز خارجی محیط ضروری است ، اما برای تأیید ترافیک هنگام عبور از عملکردهای مختلف در شبکه، بسیار مهم تر است. افزودن روش تأیید اعتبار دو فاکتور و سایر روشهای تأیید ، توانایی شما در تأیید صحت کاربران را افزایش می دهد. برای شناسایی فرایندهای کسب و کار، کاربران، داده ها، جریان داده ها و خطرات مرتبط با آن، رویکرد Zero Trust را استفاده کنید و قوانین سیاستی را تنظیم کنید که می توانند به صورت خودکار و بر اساس خطرات مرتبط، با هر تکرار به روز شوند.

منبع :cynetco.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *